Neće joj se dopasti! Karleuša je Prijovićku nazvala seljančicom, a evo kako joj je Aleksandra odgovorila…

0
42

Najplaćenija i najpopularnija pevačica mlađe generacije svakako je Aleksandra Prijović. Sav kapital koji zarađuje ona ulaže u karijeru, pa zato njen prvi studijski album “Testament”, prema glasinama, košta više od 50.000 evra. Ne računajući spotove za sve pesme, kao i bilbord-kampanju, kojom gotovo nijedna pevačica ne može da se pohvali. Zli jezici pričaju kako uživa u svim ovim privilegijama zbog statusa i bankovnog računa svog dečka, naslednika imperije Živojinović, a Aleksandra u otvorenom intervjuu za Svet odgovara na ova i sva pitanja koja muče javnost kada je ona u pitanju…

Nove pesme prete da osvoje region. Jesi li zaista u novi CD uložila više od 50.000 evra?

“Istina je da je mnogo uloženo u album ‘Testament’, ali o ciframa ne bih pričala jer to nije ključni faktor kada je ovaj projekat u pitanju. Pre svega želim da kažem da je uloženo mnogo truda, energije, ljubavi, bezbroj sati planiranja i organizacije, puno dana i noći provedenih u studiju i na setovima u nekoliko gradova i država.”

Da li te nervira što se komentariše kako ti je to priuštio Filip?

“Ne obraćam pažnju na tuđe komentare, ali osećam se veoma srećno što sama sebi mogu sve da priuštim.”

Kažu da Braja tebi ostavlja najbolje pesme. Da li je to zbog njegovih kumovskih odnosa sa Živojinovićima ili zaista veruje u tebe?

“U poslednjih godinu i po dana Braja i ja smo se mnogo zbližili preko Filipa, puno vremena provodimo zajedno i smatramo ga članom naše porodice. On mi pruža veliku podršku i izuzetno se posvetio uspehu ovog albuma, na čemu sam mu neizmerno zahvalna. Znam da mnogo veruje u mene i to mi daje veliko samopouzdanje. Što se pesama tiče, mislim da pravi odlične pesme za mene zato što me je mnogo dobro upoznao i zna tačno šta treba da napravi.”

Za koju pesmu tipuješ da će biti najveći hit?

“Najiskrenije, godinu i po dana tražila sam pesme i, po mom mišljenju, svaka koja se nalazi na albumu poseduje kvalitet da bude hit, inače ih ne bih ni snimila. Meni je svaka podjednako draga, a šta će biti sa njima, to jedino publika može da odluči.”

Ima li na albumu biografskih stihova i koji su?

“E, to ću morati da zadržim za sebe…”

Ovih dana singlove izbacuju Severina, Karleuša i Lukas, ti… Plašiš li se konkurencije?

“Kada verujete u kvalitet svojih pesama, onda nema razloga za strah. Verujem da ništa ne može da stane na put dobroj kompoziciji i da ima prostora za sve koji takve izbacuju.”

Dara Bubamara izjavila je da ti ne možeš da ugroziš njen album jer je ona mnogo veća zvezda od tebe.

“Više puta sam rekla – sve svoje kolege poštujem i nikada nisam pričala negativno o bilo kome. Želim joj mnogo sreće sa novim albumom.”

Da li je Brena preslušala album i da li ti je dala neki savet?

“Brena je čula sve pesme i, na moju veliku radost, rekla je da imam fenomenalan album. Kad vam takva zvezda da podršku, to zaista mnogo znači.”

Ustupila ti je svoju kuću u Majamiju za snimanje spotova, znači li to da tebe voli više od svih bivših snajki?

“Ne znam da li me voli više ili manje, ali mogu samo da kažem da imam predivan odnos ne samo sa njom, već sa celom Filipovom porodicom.”

Kada se oglasi neko od tvojih kolega, to je obično da bi te prozivali. Misliš li da su mnogi ljubomorni na tvoju vezu i uspeh u poslu?

“Ljubomora postoji u svakom poslu i segmentu života, ne samo na estradi, i to je normalno. Ne obazirem se na to i, hvala bogu, ne osećam ljubomoru ni prema kome jer sam izuzetno srećna i ispunjena u svakom mogućem smislu.”

Da li bi više volela karijeru Cece ili JK, sa kojom si imala okršaj i koja te je nazvala seljančicom?

“Trudim se prvenstveno da imam svoj jedinstven put, a ako me već pitate da odaberem između te dve karijere, uvek bih, naravno, odabrala ovu mnogo uspešniju. Po mom mišljenju, postoje samo dve velike zvezde u zemlji, a to su Brena i Ceca.”

Toliko puta se pisalo o tvojoj i Filipovoj svadbi. Evo prilike da ispričaš i nama i svojim fanovima kako će izgledati, kada će biti…

“Ne mogu da vam kažem sada kada će tačno biti, ali mi se nadamo uskoro. Kada dođe do toga, znaćete sigurno. Jedino možemo da obećamo nezaboravan provod.”

Hoćeš li zvati ove gore pomenute koleginice?

“Sa estrade ću zvati samo one sa kojima se privatno družim i čujem jer smatram da svadba treba da bude rezervisana za najbliže prijatelje i porodicu.”

Misliš li da bi rađanje bebe u ovom trenutku tvog zaleta na estradi bilo nezgodno i da sada treba da se posvetiš karijeri?

“Mislim da je dete u vezi punoj ljubavi kao što je naša najlepša stvar koja može da se desi i donelo bi veću sreću od bilo kakvog profesionalnog uspeha. Ne planiramo za sada, ali ako se dogodi, bićemo presrećni.”

Da li bi bila spremna da napustiš sve i odeš sa Filipom u Ameriku da ga pratiš u njegovom poslu kao što on sada tebe prati u tvom?

“Mi zasad odlično balansiramo njegove i moje obaveze i sve super funkcioniše. Povremeno odemo u Ameriku kada mora da bude tamo zbog posla, ali najviše je ovde jer su ga postavili da bude direktor kompanije za Evropu.”

Kada prođe prva zanesenost i zaljubljenost, svi parovi se žale da se ugasi i strast. Kakva je po tom pitanju situacija kod tebe i Filipa?

“Nama je svaki dan kao prvi. Kada je strast u pitanju, toga nikad ne fali, kao što se, nažalost, moglo videti prošlog leta na jednoj od vaših naslovnih strana.”

Izvor: pulsonline.rs