Nepristojna ponuda! Političar nudio Dari 5.000 evra za seks!

0
27

Lokalni moćnik prišao Dari posle nastupa i dao joj nepristojnu ponudu, ona pobesnela i požalila se kolegi…

Dari Bubamari je lokalni političar iz Požarevca ponudio pet hiljada evra za noć u njegovom privatnom apartmanu, saznaje Kurir! Sve se desilo u utorak, nakon Darinog nastupa na Srebrnom jezeru. U publici su bili lokalni funkcioneri i političari, a jedan od njih je odlepio za pevačicom i po svaku cenu je želeo da provede noć s njom.

Odlepio

– Taj čovek je bukvalno bio fasciniran njenim izgledom, pevanjem, atmosferom koju pravi… Celo veče je pokušavao da uhvati njen pogled, bio je jako galantan, slao joj je pića, kitio je bakšišem, ali nije baš imao sreće jer ga je Dara kulirala. Kada je shvatio da od pevačice neće dobiti povratnu informaciju, pozvao je prijatelja u pomoć – kaže naš izvor.

On tvrdi da je političarev ortak prišao pevačici čim je sišla s bine.

Ne, nikako!

– Video sam kako joj nešto šapuće, a ona je samo odmahivala glavom i govorila: „Ne, ne. Nikako!“ Moj poznanik je sedeo s tim „moćnicima“ u separeu, pa sam ga kasnije pitao šta su to rekli Dari kad se toliko naljutila. On mi je kazao da joj je jedan od njih ponudio da posle nastupa ode u njegov privatni apartman na Srebrnom jezeru, a on će je lepo nagraditi za to. Bio je spreman da joj da 5.000 evra! – tvrdi sagovornik Kurira.

Pokušali smo da stupimo u kontakt s Darom Bubamarom, ali ona nije odgovarala na naše pozive i poruke.

KAKO IMA OBRAZA DA ME TO PITA?!

Dara Bubamara je bila veoma pogođena više nego nepristojnom ponudom koju je dobila od političara.
– Ona se baš smorila i iznervirala. Samo je ponavljala: „Ma zamisli šta me je pitao! Kako ima obraza za tako nešto?!“ – kaže izvor Kurira blizak pevačici.

Izvor: kurir.rs