Ana Mihajlovski se konačno oglasila posle skandala na splavu i iznenadila sve! (Video)

0
27

Ana Mihajlovski je snimila video u kojem je na ironičan način prokomentarisala incident na beogradskom splavu…

Nakon incidenta koji se dogodio na jednom beogradskom splavu, kada je obezbeđenje izbacilo napolje Anu Mihajlovski, voditeljka se prvi put oglasila i porokomentarisalo sve što se dešavalo te noći.

Postoji nekoliko verzija tog događaja, jedna glasi da je Ana Mihajlovski bila u pripitom stanju i da se posvađala sa obezbeđenjem… Drugi tvrde da su izbacivači suviše brutalno reagovali prema Ani… Treći kritikuju voditeljku da se, kao majka troje dece, nedolično ponašala.

Ana Mihajlovski je na sve to uzvratila video klipom u kojem je iznela svoje viđenje incidenta.

– Dobrodošli na beogradske splavove! Poučena pređašnjim iskustvom, neke stvari sam shvatila i želim da ih podelim sa svim majkama ovog grada. Naime, na splavove ukoliko želite uveče da izažete, morate da budete i adekvatno obučeni. Zatim, drage majke, molim vas, nemojte izlaziti na splavove bez knjige… jer se na splavovima čitaju knjige… o roditeljstvu ako ste majka, ukoliko ste se uopšte odlučili da izađete i ostavite decu kod bake! Ili možda neka filozofija, a tu je uvek i kompjuter da se obave svi poslovi koje niste stigli preko dana da obavite. Zato sam ja sada spremna da izađem još jednom na splav, i uradim sve kako treba – ironično je poručila Ana Mihajlovski.

Pogledajte izjavu Ane Mihajlovski:

Izvor: telegraf.rs