Hit video! On joj mlatio dečka, ona mu skinula gaće. Opšta makljaža turista na Ibici!

0
33

Jedan britanski turista snimio je nesvakidašnju situaciju usred bela dana na autobuskoj stanici u odmaralištu San Antonio na Ibici. Na snimku koji je za kratko vreme postao viralan, vidi se tuča vozača i agresivnog putnika i njegove devojke, nakon što ga je ovaj, navodno, ošamario…

Prvo je vozač mladića je uhvatio za vrat i oborio na zemlju, a onda je reagovala devojka u želji da odbrani svog voljenog, pa je počela ga vuče vozača i skida mu pantalone. Onda se već više nije znalo ko koga bije. Tuča se nastavila sve dok ih prolaznici nisu nekako razdvojili, prenosi Dejli mejl.

https://youtu.be/SNA30ISaHmM

Turista koji je snimio čitav incident rekao je kako je vozač koji je vozio na besplatnoj relaciji, ošamario putnika koji mu se agresivno suprotstavio.
– Nekoliko nas došlo je do vrata autobusa, a vozač je vrlo slabo pričao engleski. Govorio nam je da odemo do kioska sa kartama i pravio se lud. U tom trenutku taj Španac se vratio i počeo da se svađa sa vozačem i da govori grupi devojaka da uđu u autobus. Vozač im nije dozvolio, pa je ubrzo izbila tuča koja se preselila na pločnik – ispričao je on i dodao kako je vozač skinuo naočari i udario mladića po licu.

Izvor: informer.rs