Sada se udaje za Miloša, a ovaj pevač je bio njena prva ljubav! Bivši dečko Milice Todorović se povukao iz javnosti!

0
38

Pevačica Milica Todorović već tri godine uživa u skladnoj vezi sa koreografom Milošem Paunovićem, sa kojim planira da stane na ludi kamen, a mnogi su zaboravili da je pre mnogo godina bila u velikoj ljubavi sa jednim kolegom….

Kada se pomene bivši dečko Milice Todorović svi odmah pomisle na Radeta Kovačevića, kompozitora i rođenog brata pevača Saše Kovačevića, sa kojim je Milica takođe bila u vezi nekoliko godina. Međutim, Rade nije bio njena prva ljubav.

Pevačica je pre romanse sa njim bila u dvogodišnjoj vezi sa Nenadom Jovanovićem, pevačem sa kojim je učestvovala u istoj sezoni takmičenja “Zvezde Granda”.

Posted by Nenad Jovanovic *DA LI GA Varas* on Dienstag, 7. September 2010

Milica i Nenad upoznali su se u drugoj sezoni popularnog takmičenja, 2005/2006. godine, u kojoj je Milica pobedila, a Nenad zauzeo treće mesto.

Nakon prvobitnog druženja među njima su se probudile emocije. Ljubav je trajala 2 godine, nakon čega su odlučili da se raziđu. Priznali su da su shvatili da više ne mogu da opstanu zajedno, ali su nakon kraha veze ostali u prijateljskim odnosima.

Nenad je nakon Milice pronašao novu ljubav – devojku Draganu sa kojom se i oženio 2014. godine. Svadbenom veselju je prisustvovalo mnogo njegovih kolega sa estrade, a nekoliko meseci nakon venčanja Nenad i Dragana dobili su sina Danila. Iako se i dalje uspešno bavi pevanjem, Nenada nemamo često priliku da vidimo u javnosti.

Posted by Nenad Jovanovic *DA LI GA Varas* on Freitag, 26. September 2014

Izvor: pulsonline.rs