Borba za Zvezde Granda! Zakuvalo se, najpoznatije muzičko takmičenje se vraća na “Pink”?

0
33

SBB, koji je većinski vlasnik “Granda”, pregovara sa Željkom Mitrovićem, vlasnikom “Pinka”, ali istovremeno traju i razgovori između “Antena grupe”, vlasnika “Prve” i SBB-a…

Nakon što u subotu nije prikazana prva epizoda nove sezone “Zvezda Granda”, počele su spekulacije šta se zaista dogodilo, a situacija se definitivno zakuvala kada je počelo da se šuška da će se popularno takmičenje možda vratiti na “Pink”.

Kako saznajemo, prva epizoda nije prikazana zbog nesuglasica između “Antena grupe”, vlasnika TV “Prva” i SBB-a koji je većinski vlasnik “Granda”.

Prema informacijama Telegrafa, SBB pregovara sa Željkom Mitrovićem, vlasnikom “Pinka”, ali istovremeno traju i razgovori između “Antena grupe”, vlasnika “Prve” i SBB-a. Ukoliko SBB i “Antena grupa” postignu dogovor, “Zvezde Granda” i “Nikad nije kasno” ostaju na “Prvoj”. Budući da je SBB vlasnik 51 odsto akcija “Granda”, Saša Popović neće imati presudnu reč u ovim pregovorima.

Međutim, nikakav definitivni dogovor još nije postignut sa bilo kojom stranom, a prema našim informacijama, jedan od mogućih scenarija je da u subotu, 7. oktobra, na “Prvoj” bude prikazana prva epizoda “Zvezda Granda”, a ostatak sezone na “Pinku” – naravno, pod uslovom da SBB i Željko Mitrović postignu dogovor.

Tragom ovih informacija, kontaktirali smo Željka Mitrovića, kao i čelne ljude “Granda”, i nijedna strana nije imala bilo kakav zvaničan odgovor.

Za sada sve ostaje u sferi nagađanja, jer konačni dogovor još nije postignut, a uskoro ćemo videti kako će se razrešti drama oko “Zvezda Granda”, i da li će šou ostati na “Prvoj” ili otići na “Pink”…

Izvor: telegraf.rs