Ana Sević otkrila u kakvom je zaista odnosu sa Lukasom posle priča da sa njim vara Darka!

0
1

– Mi smo u istom poslu i apsolutno znamo kako sve funkcioniše – kaže Ana…

 

Kada je u pitanju naša estrada apsolutno ništa odavno nije čudno, a retko šta nekoga može da iznenadi. S tim u vezi, iako bi verovatno mnogi muškarci prekinuli kontakt sa čovekom za kog se priča da je ljubavnik njegove žene, kod nas to nije slučaj.

Dokaz su Darko Lazić i Aca Lukas, koji su pred našim kamerama potvrdili da se super slažu i da se druže, a sada je i Ana Sević iznela svoju stranu priče.  Kako kaže, njoj je čudno pitanje u kakvim je odnosima sa Lukasom, jer zašto oni ne bi bilo dobri?

– Aca je moj dragi kolega, zašto ne bismo bili dobri? Prosto, svi na estradi funkcionišemo lepo, bez obzira na to što ljudi pišu. Kada bismo verovali u takve stvari, niko ni sa kim ne bi razgovarao. Darko i on su uvek bili dobri i sada su – kaže Ana.

Kada je u pitanju razvod o kojem se svako malo priča, Sevićeva je i to demantovala. – Ma kakav razvod? Razvodili su nas i pre nego što smo se venčali, tako da smo mi na te stvari, nažalost, navikli. Mi smo u istom poslu i apsolutno znamo kako sve funkcioniše. Znamo šta je istina. Ko hoće neka veruje u šta želi, ja se tu ništa ne bih mešala – ispričala je Ana.

Izvor: telegraf.rs