Zavirite u stan Ane Bekute koji važi za jedan od najskupljih na estradi! (Foto/Video)

0
50

Folk pevačica uveliko se sprema za koncerte, i to na poseban način, u svom stanu…

 

Jedna od najboljih pevačica na ovim prostorima koju glas i danas služi kao i prvog dana, 21. i 22. oktobra održaće već tradicionalne koncerte u beogradskom Sava centru!

S obzirom na veliki broj obaveza koje ima oko istog, pevačica je odlučila da uzme privatne časove joge, a nama je pokazala kako ona to radi na poslednjem spratu luksuzne zgrade u kojoj živi sa Milutinom Mrkonjićem.

– Ja sam tek na početku, i konstatovala sam odmah, posle prvog časa, da je to zapravo ono što je trebalo da radim ceo život. Naročito kad mi u susret idu velike stvari kao što je koncert u Sava centru i kada mi treba malo više snage i koncentracije (smeh) – rekla nam je Ana na početku.

– Milutin uvek kaže: “Rad oplemenjuje posmatrača”, tako da se on uopšte ne trudi da uđe u ovu priču. Divi se nama dvema. On rekretaivno čita novine, gleda televizor, menja kanale, i to je sve od rekreacije! (smeh) – šaljivo kaže Bekuta.

– Moram malo da ga kudim, jer ga evo, koliko smo zajedno, 5 godina, stalno teram, i još nisam uspela to kod njega da uradim. Vratila sam ga u dom, u kuću, ali treninzi, šetnja…odbija me – sa osmehom kaže Ana

Kada nije na probama, kada ne radi jogu, Ana vreme provodi sređujući stan, a ovih dana posvećena je i tisi, za kojom žali jer će zbog posledica sunca morati da je menja.

Zavirite u stan Ane Bekute:

Izvor: telegraf.rs