Gastoz progovorio o svom odnosu sa Lunom i prokomentarisao njenu vezu sa Slobom!

0
174

– To su dva neiskusna rijaliti igrača koji su tamo ušli, a nisu ni znali šta ih tamo čeka – rekao je Gastoz svoje mišljenje o Luninom i Slobinom učešću u rijalitiju…

 

Nenad Marinković Gastoz postao je jedan od najvećih zavodnika mladih devojaka sa domaće estrade, a šarmu pobednika Parova nije odolela ni Luna Đogani. Njih dvoje boravili su sa Ognjenom Amidžićem na odmoru u Grčkoj gde su se i zbližili, a kako je i sama Luna priznala među njima se dogodilo i nešto više! Međutim, Gastoz je u razgovoru za Telegraf bio prilično oprezan kada je priča o Luni u pitanju.

Luna Đogani je u jednom rijalitiju, da li si ispratio šta se dešava? Zaljubila se…?

– A šta je tu loše kad se neko zaljubi? Ok, znam celu priču, sve to stoji, gledam. Ali eto, to su dva po meni neiskusna igrača koja su tamo ušla, a nisu ni znala šta ih tamo čeka. Ja sam Luni dao hiljadu saveta, ali to je bilo jače od nje, ona je dokazala da nije folirant. Šta da radi devojka? Mislim, na kraju opet su zajedno. Žao mi je… Mislim, šta meni može da bude žao, znam Lunu, njega ne znam. Ali sa muške strane mislim da to nije u redu, ali kažu da ljubav pobeđuje sve. Šta će njima da se desi kad izađu iz Zadruge, znaju samo oni.

Tema u Zadruzi je bila da li je Luna bila sa tobom u vezi na šta se ona pravdala da nije. Je l’ znaš od koga potiču te priče?
– Pa ja sam bio sa celim gradom kad se tako priča, mislim ne daj Bože… Ja sam dobio reputaciju najvećeg “nečega”, strašno, idiot… Ceo život duge veze, gluposti, ali šta da radim…

Izvor: telegraf.rs