Nikad se nisam smatrala prostitutkom! Poduzetnica koja je pokrenula modni brend progovorila o životu u haremu jednog od najmoćnijih trgovaca oružjem!

0
77

Jill Dodd (57), osnivačica popularnog surferskog branda Roxy šokirala je javnost nedavnom ispovijesti u emisiji 60 minutes australskog Channel 9…

 

Danas uspješna poslovna žena i majka troje djece, u osamdesetima je bila jedan od modela u usponu i živjela je u Parizu, a susret sa saudijskim šeikom Adnanom Khashoggijem na francuskoj rivijeri zauvijek je joj promijenio život.

Khashoggi je u to vrijeme bio jedan od najvažnijih trgovaca oružjem i vlasnik Nabile, tada najveće privatne jahte na svijetu (pojavila se i u filmu o Jamesu Bondu ‘Nikad ne reci nikad’).

Dodd je ‘pala’ na šeikov šarm na jednoj zabavi na kojoj je Khashoggi prišao i zamolio je za ples, a zatim i vlastitom krvlju na ruci napisao ‘volim te’. Iako je znala da je oženjen i ima petero djece, Dodd je pristala biti jedna od njegovih 11 žena ‘za zadovoljstvo’ te se ubrzo preselila u Saudijsku Arabiju, piše Independent.

Kada ne bi posjećivala najluksuznije moguće zabave čekala je svoj red na seksualni odnos s milijarderom koji opisuje kao fenomenalan.

Shot by Lionel Gourdy in Paris. #thecurrencyoflove out in less than a month!

A post shared by Jill Dodd (@jill_dodd) on

– Zaključali bismo se u sobu i danima vodili ljubav, kuhar nam je donosio hranu, uzimali bismo kokain… – kazala je za 60 minutes Dodd, koja ističe da je bila ludo zaljubljena u šeika bez obzira što je od nje bio stariji 24 godine, a nije joj smetala ni razlika u visini (čak 17 centimetara u korist manekenke).

Fatalni šeik kasnije joj je platio školarinu na jednom od najprestižnijih američkih fakulteta za dizajn što joj je kasnije dobro došlo pri pokretanju vlastitog modnog brenda.

Boat docks of Belmont Shores, California #thecurrencyoflove

A post shared by Jill Dodd (@jill_dodd) on

– Nikad se nisam smatrala kurvom, a i dalje to ne mislim o sebi – kaže danas uspješna poslovna žena koja je šeika i harem napustila nakon sedam godina u trenutku kada je shvatila da mu nikada neće biti jedina žena u njegovom životu.

O svemu je napisala i knjigu ‘Cijena ljubavi: Hrabro putovanje za pronalaženje ljubavi’ u kojoj naglašava da se ne srami svoje burne prošlosti.

Izvor: jutarnji.hr