Dara Bubamara u vezi sa 17 godina mlađim košarkašem! (Foto)

0
93

– Srećma sam i ispunjena. Konačno imam muškarca kakvog sam želela – kaže pevačica…

 

Od kada se rastala od muža Milana Kesića, Dara Bubamara nije htela ni reč da progovori o svom emotivnom životu! Tačnije, konstantno je ponavljala da je srećna i zadovoljna, iako se po gradskim kuloarima uveliko pričalo kako se Dara viđa sa pojedinim sportistima.

Međutim, sada je reč o jednom sportisti, i to 17 godina mlađem košarkašu Nemanji Bezbradici!

Nemanja, bivši košarkaš Partizana a trenutno deo kluba Beovuk 72, sa pevačicom je, kako se priča, još od marta ove godine, i ne odvajaju se!

– Upoznali su ih zajednički prijatelji na Darinom nastupu u jednom beogradskom klubu. Varnice su sevnule već na prvi pogled. Nemanja je odmah počeo da je obasipa pažnjom, pa je ubrzo njegova upornost urodila plodom. Bubamari se dopao jer je pravi džentlmen i vrlo je duhovit. Tada su razmenili brojeve telefona i već sutradan su otišli na ručak. Na prvom sastanku su se i smuvali – priča izvor blizak Dari.

– Bukvalno se ne razdvajaju. Oboje su srećni i zaljubljeni. Nemanja je drži kao malo vode na dlanu. Dara blista i uvek je nasmejana, a čak je i najbliže prijatelje upoznala s novim izabranikom – dodaje sagovornik.

– Svi su bili oduševljeni kakav su par, i svi joj govore da je on pun pogodak za nju. Ona se pohvalila prijateljici da se nikad nije osećala ovako i da misli da će veza s Bezbradicom potrajati – zaključio je jedan od Bubamarinih prijatelja.

S druge strane, Dara kaže da je zadovoljna, iako nije želela da potvrdi da joj to zadovoljstvo pričinjava upravo Bezbradica.

– Srećna sam i ispunjena. Konačno imam muškarca kakvog sam želela. Non-stop smo zajedno i ispunjava mi sve želje. S njim ne želim da se slikam niti da se pojavljujem u javnosti, ali ako nas neko ulovi, okej. Mi se ne krijemo, normalno funkcionišemo – kaže Dara.

– Nemam nameru nikome da se pravdam, zaljubljena sam, radim u zemlji i inostranstvu punom parom i sve mi lepo ide u životu – zaključila je pevačica.

Izvor: telegraf.rs