Na filmu je igrao ženskaroša a u pravom životu popularni Gidra je bio vezan za porodicu i ludo voleo samo jednu ženu!

0
42

Proslavljeni glumac Dragomir Bojanić Gidra godinama je uveseljavao gledaoce pored malih ekrana. Bolje rečeno, i dalje ih uveseljava iako nije među živima već 24 godine…

 

Mnoge njegove uloge protkane su detaljima o ženama. Voleo je Daru, Helgu, Liliku i sve one su se lomile oko njegovog srca. Međutim, ono što je bio na platnu, nikada nije bio u pravom životu.

Neizmerno je voleo samo jednu ženu i njoj posvetio život. Zaljubljen u svoju ženu Liljanu Kontić, odlučio je da je zaprosi. Godine 1966. su se venčali. Četiri godine kasnije su dobili ćerku Jelenu. O načinu na koji je dočekao suprugu sa ćerkom ispred porodilišta, pričao je tada ceo Beograd.

Gidra ju je iz milošte zvao Ljalja. Zanimljivo je da, koliko su se voleli, toliko su se i svađali. Njihovi sukobi bili su kao urnebesne komedije. Zanimljivo je da su se dva puta venčavali i isto toliko i razvodili.

– Nisam verovao da mogu da budem tako “upecan”. Kada sam bio mladić, nisam mogao ni da pretpostavim da ću jednog dana biti toliko vezan za porodicu. Nosi nas zajednički vetar, a Ljalja trepti nada mnom. Za porodicu je izuzetno važan fluid koji nas spaja – pričao je svojevremeno Gidra, koga su žena i ćerka često pratile na snimanjima kako ne bi bio usamljen.

I Ljiljana je bila glumica, ali je zbog braka donela odluku koja je skoro nezamisliva bila za tadašnje umetnice.

Izvor: blic.rs