Karleuša i Bekuta usred emisije počele da pričaju o vagini, Marija posle jednog komentara ustala, opsovala i izašla napolje! (Video)

0
57

Šerifovićeva nije mogla da veruje šta čuje, pa je ustala i otišla iz studija. Ako ste mislili da ste u “Zvezdama Granda” čuli sve što može da se čuje, ni ne znate koliko ste se prevarili.  To su dokazale i Jelena Karleuša i Ana Bekuta, koje su usred emisije počele da pričaju o vagini (verovali ili ne), dok su svi u studiju šokirano slušali šta govore. Naime, sve je krenulo time što je Indira Radić, koja je bila tajanstveni član, bila razočarana time što Ana nije dala svoj glas kandidatu koji je pevao. Nakon što je Indira “napala” Anu, Jelena je stala u njenu odbranu…

 

 

– Pa, evo, za tajanstvenog, da repliciram na ovo vezano za Anu Bekutu. Ana Bekuta je stvarno divna osoba i divan pevač, ali nekada i ona ima žute minute. Neki, na primer, PMS i tako dalje… Iliti, u prevodu, talasi vrućine i suvoća vagine – rekla je Jelena, a onda je počela vriska u studiju.

– Jelena, čekaj, čekaj! Ovo moraš da ponoviš jer si mnogo brzo rekla! Kako, talasi vrućine i? – šokirao se Saša Popović.

– Talasi vrućine… (smeh) Vidite da se hladi žena non-stop? To jedna, onako, krilatica za PMS, SMS, MMS… (smeh) Talasi vrućine i suvoća vagine!

– Sram te bilo… – rekla joj je Snežana Đurišić.

– A što? Što je sramota reći vagina? Postoje druge ružne reči, a vagina je lepa reč! Va-gi-na… – nastavila je Jelena.

– Je l’ mogu ja da odgovorim? – pitala je Bekuta koja zbog silne vike nije mogla da dođe do reči.

– Ovako ćeš me moliti da te vodim da izlečiš suvoću vagine! Ovako ćeš me moliti! – rekla joj je Ana, pokazavši i kako će je moliti…

– Idemo ti i ja zajedno! (smeh) – rekla joj je Jelena, a potom se orenula ka šokiranoj Mariji Šerifović.

– Marija, hoćeš li i ti sa nama? To je orošavanje, je l’ tako?! (smeh) – rekla je Jelena.

Marija je prvo bez daha gledala u Jelenu, ne verujući šta čuje, a onda je ustala i rekla: “Fu*k this”, iliti “Je*eš ovo”. Okrenula se, i izašla iz studija. Naravno, sa osmehom. Ali šokirana.

Čitavu scenu pogledajte na snimku ispod, od 42. minuta:

Izvor: telegraf.rs