Konačno istina! Evo zašto se Anastasija i Luna ne druže!

0
299

Luna Đogani, blogerka koja je napravila haos u Zadruzi kada je ušla u burnu vezu sa oženjenim pevačem Slobom Radanovićem, očigledno ima fetiš na zauzete muškarce. Daleko od toga da je Sloba prvi koji je imao ženu ili devojku i stupio u vezu sa Lunom. Poznato je da je Nenad Marinković Gastoz priznao da je prevario devojku, bosansku manekenku Naidu sa Lunom, dok su bili na putovanju u Grčkoj sa Ognjenom Amidžićem…

 

 

Bilo je i dosta priče o tome zašto su se posvađale Luna i Anastasija, ćerka Cece Ražnatović, mada su bile nerazdvojne. O tome je govorila Kristina Kija Kockar, Slobina zakonita žena, prilikom svađe sa Luninom majkom Anabelom u Zadruzi.

“Je l’ znaš zašto se tvoja ćerka ne druži sa svojom bivšom, jako dobrom drugaricom? Iz istog razloga (preljuba), samo što oni nisu bili venčani, ali su jako dugo bili u vezi!”, rekla joj je Kija.

Jasno je da Kristina priča o Anastasiji. Možemo samo da nagađamo kog dečka je Luna pokušala da preotme Anastasiji, ali poznato je da je Cecina ćerka dugo bila u vezi sa Kostadinom Terzićem.

Luna je jednom prilikom izjavila da je razlog svađe i prekida kontakta sa Anastasijom bio njen odlazak na koncert Jelene Karleuše. Takođe, ona je pomenula i da je Kostadin uticao na kraj prijateljstva.

“Njoj (Anastasiji) je tada bio važniji muškarac, nego bilo šta drugo, i previše ga je slušala. Meni je žao što sada jedna pored druge prolazimo kao stranci”, rekla je Luna.

Izvor: scandal.rs