Luna je imala se*s s pola grada, ona je bruka, dno dna! Zorica Marković na skandalozan način izvređala Đoganijevu, a onda je oplela i po Slobi!

0
57

– Iskreno, Luna ni na šta ne liči. Kija je za nju mis sveta – poručila je Zorica Marković. Pevačica Zorica Marković nije birala reči dok je pričala o Luni, i na skandalozan način je izvređala. Đoganijevu za koju je rekla da voli samo zauzete muškarce i da je bruka i dno dna.  Zorica, koja je poznata po oštrom jeziku, nije birala reči kojima će napasti Lunu…

 

 

– Ono što Luna radi je nečuveno. Dno dna! Javno biti u vezi sa oženjenim muškarcem je strašno, ali ovo nije prvi put. Čula sam da voli zauzete momke, jer se priča da je bila sa Gastozom dok je bio zauzet. Jurila je i Veljka dok je bio sa Mašom, zvala ga je na telefon i govorila mu da je on njena najveća ljubav. Najstrašnije od svega što sam čula jeste da se muvala sa dečkom svoje setre Edite. Pa i sa Cecinom Anastasijom se posvađala zbog nekog frajera – rekla je Markovićeva i dodala:

– Ona se stalno vadi da je mlada. Kao, ima samo 20 godina, a poje*alo je pola grada. Luna je bre hitovita. Njena životni moto je: “Hoću sve sada i odmah”, a briga je što joj to ne pripada.

Zorica je ubeđena da ljubav Slobe i Lune posle rijalitija neće potrajati.

– Kakva crna ljubav! Sigurna sam da će po njihovom izlasku iz rijalitija pući ta njihova ljubav za mesec dana. I to će ona njega da šutne. Pa jeste li videli kako su ranije bili kao pijavice, nisu se odvajali, a sada sede jedno pored drugog kao da su u 20 godina braku. To već puca. A i, iskreno, smučili su mi se. Gadno mi je kada vidim da se krešu po stepeništu, a onda sednu da jedu, ni ruke da operu – izjavila je pevačica koja je potom napala i Slobu Radanovića.

– Iskreno, Luna ni na šta ne liči. Kija je za nju mis sveta. Devojka je pametna i simpatična, treba imati mu*a i ući unutra. Svaka joj čast. A onaj Sloba je go*no, on je napravio ogromnu grešku. Ponaša se kao tele. Trebalo je da joj kaže kad je prvi put ušla u rijaliti na nekoliko sati: “Ženo, ja sam se zaljubio, nemoj da me čekaš, razvešćemo se kada budem izašao”, a ne da je laže i maže. A Luna je bruka i sramota, ma dno dna. neka me pljuju sada, ali ovo je moje mišljenje i stojim iza njega – zaključila je Zorica Marković.

Izvor: telegraf.rs