Koliko koštaju elitne prostitutke! Posle gostovanja Tijane Ajfon u Parovima isplivala skandalozna istina!

0
61

Učesnica šeste sezone rijalitija “Parovi” Nina Prlja konstantno je na udaru ostalih učesnika zbog svoje burne prošlosti, a sada je ona iskoristila priliku te je izvređala svoju nekadašnju drugaricu Tijanu Ajfon. Optužila je da spava sa muškarcima za 250 evra, pa izjavila da je Ajfonka svojevremeno pokušala da joj otme dečka. Kako bi se čula druga strana priče, novinari su kontaktirali sa Tijanom, koja je odbrusila bivšoj drugarici…

 

 

“Svi znaju koliko sam ja humana devojka, i da pravim zvezde po rijalitijima. Do sada mi je najveći uspeh Vuk Mobs, ili ti Mob, ali vratimo se na Prljavu, ups.. Prlju Ninu. Ona jadna ne zna šta će od toga koliko je željna marketninga. Neka joj neko objasni da se zvezda ne postaje tako što se gura kokain u pi*ku. Druga važna stvar, njenog dečka nikada nisam jurila, niti je on jurio mene. Mi smo se uvek viđali kada je ona bila prisutna, i zaista mi je muka da komentarišem moj i njegov odnos. Meni je drago da je postojao neki dečko koji je nju žargonski rečeno ‘skinuo sa šipke'”, bila je brutalna Tijana za Alo, a onda nastavila sa prozivkom.

“Njen dečko je spasio prositucije, sklonio sa ulice, zaštitio od lošeg puta kojim je krenula. Nini su sve devojke prostitutke jer joj je tako lakše. Ipak, želim joj srećnu Novu godinu, i sve praznike. Takođe i da joj cena posle rijalitija ne bude 100 – 150 evra, nego da se izdigne malo od te cifre”, rekla je Tijana.

Podsetimo, i Tijana i Nina negiraju da se bave “najstarijim zanatom”, iako ih od pojavljivanja na javnoj sceni bije ta glasina.

Izvor: svet.rs