Rada Manojlović prvi put u karijeri drastično promenila boju kose, kada se pojavila na snimanju niko je nije prepoznao! (Foto)

0
417

Najzgodnija na domaćoj estradi nema nijednu plastičnu operaciju, ali je na sebi konačno napravila promenu. I to kakvu. Od kada se pojavila na estradi pa do danas Rada Manojlović nije krila koliko je opsednuta svojom kosom, a konstantno “čačkanje” i zamahivanje kosom ne može da vam ne upadne u oči…

 

 

Zaista, za razliku od mnogih pevačica koje na glavu stavljaju nadogradnje i ostala “čuda” koja vrlo često izgledaju i te kako neuredno, Radina kosa je prirodna, a i boja joj je tokom čitave decenije imala upravo takvu nijansu. Međutim, kada se Rada pojavila na snimanju emisije “Zvezde Granda, specijal” veći broj okupljenih u prvom trenutku nije je ni prepoznalo, sve dok nije nabacila dobro poznati osmeh i skinula kaput.

Međutim, ako postoje oni koji žale za Radinom bojom kose, naglasićemo da neće dugo biti narandžasta. Radi se promena boje osladila otkako se za potrebe snimanja spota za novu pesmu “Život na mesecu” ofarbala u roze.

Izvor: telegraf.rs