Ona misli da sam glupa, da ne vidim šta radi! Besna Luna se zbog Kije posvađala sa Slobom! (Video)

0
74

Luna je pokazala pravo lice i ne želi više da se pretvara da joj Kija ne smeta. Beskonačno razglabanje u trouglu Sloba – Luna – Kija se nastavlja i sada je Luna ponovo imala žestoku raspravu sa Slobom i to, naravno, zbog Kristine.Nakon što su se njih dve posvađale, Luna i Sloba su se osamili i prepirali skoro sat vremena…

 

 

Ja sam kriva što ti je žena ušla u rijaliti i što je haos. Što ja treba da slušam svakodnevne uvrede za tebe, još nisam čula toliko ponižavanja… Treba da ćutim i da se smeškam, volimo se i sve super… Misli da sam glupa, da ne vidim šta ona radi – rekla je besna Luna i dodala: – E, pa, dosta sam ja bila fina prema njoj, više me ne interesuje. Pun mi je ku**c nje. Ja ne mogu da slušam te priče, ja onda treba sa njom da budem top, da imam korektan odnos sa njom.

Tu se uključio Sloba:

– Boli me ku**c, ne treba da imaš sa njom odnos, bilo kakav odnos, neću da ispadne da ja to tražim o tebe. Hoću da budem pozitivan, ubija me negativna energija, svakih pet minuta doživim mini nervni slom. Niko od ovih ljudi mi nije bitan – pričao je Radanović.

Luna i Sloba o Kiji.

Izvor: telegraf.rs