Sloba se čuo sa majkom, ona mu objasnila kako da se ponaša prema Kiji, pa spomenula i njen nestali mantil i njegov telefon! (Video)

0
90

Nakon razgovora sa Draginjom, Slobi se popraviolo raspoloženje, pa nije skidao osmeh sa lica. Slobodan Radanović je imao priliku da se čuje sa svojom porodicom. Njemu se javila majka Draginja koja je bila zabrinuta za njegovo zdravstveno stanje, a dala mu je i par saveta kako ubuduće da se ponaša. Posle ovog razgovora Sloba je bio vidno raspoloženiji…

 

 

Kako si ti? – pitala je Draginja. – Super! Ruka me prošla… – rekao je Sloba. – Šta je juče bilo? – pitala je ona. – Nešto sam se bio iznervirao, ali sad je sve okej… – odgovorio je Sloba. -Nemoj da se nerviraš. Nemoj da slušaš šta ti priča! – rekla je Draginja misleći na Kiju. – To me uopšte ne zanima… Veruj mi da se ja uopšte ne nerviram, niti kome verujem… Gledam svoja posla, imam svoju priču ovde – rekao je Sloba.

Ti znaš koliko se ja sekiram kad tebi nije dobro – rekla je ona. – Ne, nemaš potrebe! Nije da meni nije bilo dobro, nego sam bio nenaspavan, ali danas mi je baš super… – rekao je Sloba. – Nemoj da se pališ, ono što blati mene i što sam ja govorila to nije tačno i nemoj da je slušaš, molim te odbi od sebe i ne slušaj šta god da ti govori. Sve prebacuje na tvoju loptu – rekla je Draginja.

Pa znam ja to sve – rekao je Sloba. – Ali nemoj da ćutiš – savetovala je Draginja sina. – Ona što više priča, sve više govori o sebi tako da ja neću više ništa da govorim na tu temu, a nemojte ni vi – rekao je on. – Ja šta god sam rekla u studiju, rekla sam… I ako sam kod novinara rekla nešto, rekla sam istinu i stojim iza toga…

Više neću ništa da govorim, ali toliki je bio pritisak na nas da kažemo – rekla je Slobina mama. – Ma neka je živa i zdrava, neću više da pričam o njoj – rekao je Sloba.- Vanja je puno pozdravila Lunu. Držite se koliko god možete i nemojte vas dvoje da se svađate – rekla je Draginja.

Pogledajte razgovor Slobe sa majkom:

Izvor: telegraf.rs