Konačno priznanje! Luna ispričala šta je slala Slobi dok jebio s Kijom u braku! (Video)

0
166

Luna Đogani i Sloba Radanović od kada su ušli u “Zadrugu” ne kriju da se poznaju iz spoljnog sveta, a u više navrata pominjala se priča o njihovom susretu na jednoj svadbi, kada je Anabela zamolila Radanovića da pleše sa Lunom. Đoganijeva je priznala da je tada “bacila oko” na Slobu iako je bio oženjen, jer je on njen tip muškarca, ali su sve do sada tvrdili da se među njima pre rijalitija nije ništa dešavalo…

 

 

Miljana Kulić, koja je proteklog vikenda ušla u “Zadrugu”, pomno prati odnos u ljubavnom trouglu između Lune, Kije i Slobe, kako bi formirala mišljenje o čitavoj situaciji. Ona je ovog puta ispitivala Lunu o tome kako su se ona i Sloba upoznali. Luna je najpre pomenula čuvenu svadbu, a zatim nastavila:

“Ja sam zaboravila ko je on. Nisam ga od svadbe videla. I odem na one analize. Ušla u ordinaciju i videla njega. Umrla sam! On je meni rekao da je isto umro! Posle smo se dopisivali na Instagramu. Nismo se muvali! I kada smo došli ovde, počeli smo da se družimo i sve je bilo spontano!” rekla je Luna.

Izvor: svet.rs