Ne mogu njih dvoje zajedno! Luna plakala i urlala zbog Kije i Slobe, niko nije mogao da je smiri! (Video)

0
71

Zadatak Velikog šefa u kojem Kija i Sloba sarađuju Lunu je načisto izbacio iz takta. Luna Đogani ne može da trpi to što Sloba i Kija rade na istom tajnom zadatku koji su dobili od Velikog šefa. U pitanju je film u kojem je Sloba scenarista, a Kija režiser…

 

 

Luna je doživela blagi nervni slom zbog ove odluke Velikog šefa koji je spojio Slobu i Kiju, tvrdeći kako njih dvoje ne mogu zajedno ništa da rade. – Neću da sedim pored nje, razumeš?! Ne zanima me, ja sam završila. Ja ne učestvujem u filmu, ništa! Ne zanima me! – Nemoj i ti da me nerviraš – rekao joj je Sloba pokušavajući da je umiri.

Alo, scenarista je svoj deo posla završio i režiseru predao. I ja mogu sad da sedim i da spavam, ja sam svoj deo posla završio. Sve je napisano, bukvalno svaka reč – govorio je Sloba. – Ne mogu njih dvoje pored mene zajedno! Ne želim da čujem i kraj, da se stresiram zbog čega i koga! Ne želim da se guši tu! – rekla je Luna. Jelena Krunić prišla je zatim Đoganijevoj i zagrlila je dok je plakala.

Ne želim da učestvujem u filmu! Ne mogu da je gledam očima, bre, više! Ako će ona da bude tu, ja ne učestvujem u filmu! – nastavila je Luna da viče kasnije i u kuhinji. – Ćutim samo da ne bih ispala ljubomorna slučajno! – ironično je rekla. – Nije to poenta, nego je on poenta! Ćutim, gutam, trpim, neću da kažem ništa! – urlala je Luna objašnjavajući kako je Kija napadala Slobu.

Njih dvoje ne mogu da sarađuju, zato što nisu u dobrim odnosima! Ne mogu njih dvoje zajedno, šta je sa vama ljudi, jeste li vi retardirani? – govorila je Luna.

Pogledajte:

Izvor: telegraf.rs