Mama mi je rekla da je smr*d! Luna doživela neviđeni nervni slom posle svađe sa Slobom, petoro ljudi nije moglo da je smiri! (Video)

0
65

Je*ao me dan kad sam došla da gledam ovu bedu i blam! Da se blamiram, da me blate po novinama da sam ljubavnica, jer sam se zaljubila u njega – rekla je Luna. Nakon žestoke svađe sa Slobom Radanovićem Luna Đogani je doživela pravi nervni slom! Gušila se u suzama i vikala kao nikada do sada, čime je napravila čitavu pometnju među zadrugarima. Nekoliko njih ozbiljno se zabrinulo za Đoganijevu, pa su joj prišli kako bi je smirili…

 

 

Međutim, Đoganijeva je bila toliko van sebe, pa nije prestajala da viče, a u jednom trenutku je spomenula i svoju majku Anabelu koja joj je savetovala da ne bude sa Slobom, jer je loš čovek. – Ja imam 20 godina, on 27, on mene treba da uči, a ne ja njegaaaaaa! – vikala je Luna kroz suze. –

Treba nervni slom da doživiš? – rekla je Matora. – Treba! Trebaaaa! Je*ao me dan kad sam došla ovde! Je*ao me dan kad sam došla da gledam ovu bedu i blam! Da se blamiram, da me blate po novinama da sam ljubavnica, jer sam se zaljubila u njega! Ja ne mogu njemu više da priđem zato što me je razočarao danas kad mi se uneo u facu, kao keru nekom, posle svega… – pričala je Luna kroz suze.

– Budi jača. Pokaži svoju jačinu – savetovala ju je Goca. – Ali ja nisam takva, to je maska, ja nisam jaka – vikala je Luna. – Kao moja Tea… Zato sam rekla, ako mogu da vam pomognem u vezi, da vas posavetujem…

To bi ti rekla i majka isto. Uradila si to što si uradila, izabrala si oženjenog čoveka, ali izdigni se iznad situacije – pokušavala je da je smiri Goca. Zadrugari su zatim spomenuli Kiju, a onda je Luna počela da urla.

– To je problem, što ne sme na nju nego na mene! To me najviše boli! Što sam ja uz njega ovde, a on se na mene dere, na mene se breca i unosi u facu! A njoj ne sme! Danas mu se unela u facu, on se sklanja, beži, jer je pi*ka jedna! Nego na mene što sam mu srce dala! Protiv mame sam išla, protiv svih! Mama kad mi je došla ovde i rekla: “Luna on je smrad, skloni se!”. I ja protiv mame moje išla, alo, protiv moje majke koja me je rodila!!! – vikala je Luna iz sveg glasa, otkrivši do sada nepoznati detalj, a tiče se toga šta joj je Anabela rekla o Slobi.

– Smiri se, a nemoj da svi mi budemo majmuni koji se slažemo sa tobom! Na kraju ćeš ti da se pomiriš i mi svi ispadnemo rogati! – rekla je Viktorija. Pogledajte kako Luna plače i vrišti zbog svađe sa Slobom:

Izvor: telegraf.rs