Smrt uživo! Zakucala se skuterom u kombi, automobil, motor i autobus – ali ni to joj nije bilo dosta (Video)

0
92

Teško je zamisliti da ovako nešto može da uradi pribrana osoba. Nije u pitanju šala, niti je u pitanju skrivena kamera. Video je zapravo sa gradske kamere u Pekingu koja je snimila događaj koji, iako na prvi mah deluje kao urnebesno smešan, poseduje i užasnu notu. U glavnoj ulazi našla se jedna žena na skuteru koja je vozače na pekinškim ulicama ostavila u šoku…

 

 

Ona je vozeći svoj dvotočkaš naletela na kombi, da bi samo nekoliko trenutaka potom naletela na automobil. Nije nameravala da se na tome zaustavi pa se zakucala u još jedan skuter koji joj je išao u susret da bi na kraju udarila u kamion u suprotnom smeru. Tu je sa skutera pala, teturala se po ulici ali agonija se nastavila. Gospođa se vratila na svoj dvotočkaš, dala po gasu i upala u ograđenu rupu na gradilištu.

Tu je sa skutera pala, teturala se po ulici ali agonija se nastavila. Gospođa se vratila na svoj dvotočkaš, dala po gasu i upala u ograđenu rupu na gradilištu. Video je iz nekog razloga ponovo postao viralan na netu. Pogledajte :

Izvor: telegraf.rs