Anabela otkrila iz kog razloga Luni od 13. godine opada kosa!

0
62

Ranije u detinjstvu, glava joj je bila puna pečata, a sada ima samo dva – rekla je Anabela…

 

 

Luna Đogani od svoje 13. godine ima problem sa opadanjem kose na nervnoj bazi, a sve je, kako kaže Anabela, počelo njenim i i Gagijevim razvodom.  Luna je teško podnela Gagijev i moj razvod, pa je počela kosa da joj opada u pečatima. Lekari su konstatovali da ima alopeciju. Koliko god da sam se trudila da je zaštitim od svih problema i reakcija koje izazove razvod, počevši od medija, preko komentara okoline i prijatelja, nisam uspela skroz u tome. I dalje me duša boli zbog toga. Nema šta sve nismo pokušavali – kaže Anabela.

– Videla sam da joj sve teško pada jer je veoma osećajna. Koliko god se njen tata i ja nismo slagali ona je želela da budemo srećna i porodica na okupu. svaki dan je imala stresove i nerviranja zbog zadirkivanja od drugara, kao i od naslova u novinama – dodaje denserka.

Vodila sam je kod lekara. Išli smo kod psihologa kako bi se izborila sa stresnim situacijama i opadanjem kose, pridržavali se svih saveta i uputstava, ali nažalost ništa od toga nije pomoglo. Luna i danas ima isti problem, samo, hvala Bogu, u dosta blažem obliku. Ranije, u detinjstvu, glava joj je bila puna pečata, a trenutno ih ima dva. Ona je jako emotivna. Nema jak želudac da se izbori sa svim nedaćama – priča Anabela.

Kako kaže, kada Luna izađe iz Zadruge počeće da koristi neke meleme. – Čim bude izašla iz rijalitija probaćemo i sa tim načinom lečenja. Sve lekove i sprejeve za koje smo čuli da pomažu makar malo, mi smo nabavljali i koristili, ali ne znam šta je od svega toga doprinelo njenom delimičnom ozdravljenju. Samo da joj se u Zadruzi ponovo ne pogorša stanje, zbog svakodnevnog stresa koji tamo doživljava. Sve vreme o tome razmišljam, posle svega što joj se izdešavalo, da mi se moje dete vrati zdravo i normalno – poručuje Anabela.

Izvor: telegraf.rs