Kija poludela na Filipa, rekla mu da ne može više da izdrži, a zbog ovog razgovora svi misle da postoji neki dogovor! (Video)

0
63

Nakon ponovnog haosa za stolom Kija je izašla napolje i obavila razgovor sa Filipom. O tome šta se dešavalo u kupatilu hotela u Zadruzi priča se već danima, a skoro svi ukućani misle da su Kija Kockar i Filip Đukić tamo definitivno imali se*s. Strasti se ne smiruju pa su i prethodne noći svi terali Kiju da prizna, a nakon Igre istine ona je izašla napolje, besna jer nju svi napadaju dok Filip ćuti…

 

 

Ja uđem u kuću, svi pričaju o tome. Ja više ne mogu da izdržim… – obratila se Kija Filipu. – Šta da radimo? Neću da idem u kuću, majke mi. Ja neću da dozvolim da neko ispira usta sa mnom na taj način – rekla mu je. – Ja sam ti rekao da kuliraš – rekao joj je Filip. – Pa kuliram. Ja koliko god mogu, kuliram, ali stvarno nije fer. I nije fer što nas dvoje nemamo komunikaciju. To je jadno od tebe, i onda sve ispadne još gore. Zato što ti je ona rekla da biraš između komunikacije sa mnom i sa njom – rekla je.

To nema veze sa našim odnosom – odgovorio je. – To mi je džukački, prema meni. Ja sam mislila da smo nas dvoje prijatelji. Ti dođeš i spustiš glavu, tebe boli uvo. Tebi bi još išlo u prilog da je tako – rekla je. – Ja sam rekao sto puta… Šta da radim? To je do njih i do tebe, zato što tebe smaraju. Kuliraj. Ja kuliram – odgovorio je Filip.

Znam da ti kuliraš! Ti si najveća pi*kica ispao… Ti prekidaš komunikaciju sa mnom zato što ti je neko drugi rekao da biraš. – Pa rekao sam zašto. Trenutno je tako najbolje… – Pa ispada potpuno drugačije! Ispada kako ti igraš igru… Ovo je stvarno jadno. – Veruj mi da ne ispada drugačije – Ti stvarno misliš da ću ja da se družim sa tobom posle ovoga što si ti meni uradio? Ti prekidaš komunikaciju sa mnom…

Šta, za moje dobro? Ne razumem? – Hoću da se smiri sve… Razumeš, brate? – Ja sam tebi rekla… Ja stojim iza toga. A ti? Stojim i ja – odgovorio je Filip, a upravo na osnovu ovog dela razgovora svi se pitaju kakav dogovor njih dvoje imaju, i o čemu se tu zapravo radi. – Ne vidim šta je onda problem? – pitala je. – Dobro, daj mi par dana da se malo raskusuram u glavi… – rekao je.

Taman da prođu sva pitanja i ja da ustanem da trpim sve to! Meni je situacija drugačija… – Zato te i smaraju – rekao je. – Ja znam zašto mene smaraju, ali ti treba da ustaneš i da kažeš nešto, a ne da spuštaš glavu – kazala je. – Hoćeš da mi daš par dana? Ja sam hteo da se iskuliram… – pitao je Filip.

– Dobro, ti se iskuliraj. Ti se iskuliraj, pošto je meni baš ekstra! Mene zabole šta drugi misle, tvoje ponašanje prema meni je jadno. To mene nervira – rekla je Kija ironično. – I meni je jadno. – Ne razumem zbog čega? Pričali smo o svemu… Ako ja kažem nešto, onda je to tako. A, očigledno, ti kad kažeš nešto to nije tako. Okej, iskuliraj se… Šta da ti kažem… – rekla je Kristina.

Početak razgovora Kije i Filipa pogledajte na snimku ispod od 6:30 minuta:

Kija o Andriji, nakon razgovora sa Filipom:

Izvor: telegraf.rs