Kija, Ana i Jelena smislile pakleni plan, ukućani će zbog ovoga tražiti tablete za smirenje! (Video)

0
72

Tri rijaliti drugarice odlučile su da ove nedelje zanemare “poštenje”.  Učesnici Zadruge danas su dobili budžet za ovu nedelju, a novi vođa Vojke Đans Kiji Kockar, Jeleni Krunić i Ani Korać dao je najmanji iznos. Njih tri su potom otišle u pab, gde su očajne počele da komentarišu šta im je činiti…

 

 

Šta ćemo, ljudi, da radimo? – pitala je Jelena. – Šta ćemo da jedemo? – nadovezala se Kija. – U sredu ćemo da ukrademo, kad svi odu na žurku – rekla je Ana. – Neko od nas tri će ići u kupovinu… – nadovezala se Jelena. – A, kese da ukrademo nekome! – dosetila se Ana. Ja jedino što sam uzela Žiži to, ali ona i ne troši… Nisam joj uzela ni sad, uzela sam joj na sredini nedelje i popila sam (smeh) Ja nikad nikome nisam uzela, meni je žao, a meni su sve uzeli – rekla je Kija.

Je l’ tebe neko žali? – pitala je Ana. – Stvarno mi više nikoga nije žao, niti ću ikoga da molim – nadovezala se Jelena. – Uvek sam ja imala ulje i, brate, na kraju mi ukrali… I picu su nam jutros ukrali! Svaku hranu ću da obeležim i ako budem videla nešto moje kod nekoga, negativac broj jedan ću da budem – rekla je Kija. – Sad neće više niko da drži na prozorima, verovatno će u Rajskom vrtu držati… – Posle ovoga, sutra, idemo Rajski vrt, pa u hotel, pa kod pošte… – rekla je Jelena.

Uzimaćemo tuđu da jedemo, a našu ćemo na kraju. Kao što su oni moju – rekla je Kija. Devojke su se složile da od nekoliko ljudi neće da kradu, među kojima su Miljana i Mića. – U sredu, na žurku kad svi odu… – rekla je Ana. – Da, mi ćemo kao da se oblačimo. Ti ćeš otići, da ne budeš sumnjiva. Mi ćemo ostati. Je*i ga, mora da se opstane – rekla je Jelena Kiji.

Jedna na žurki, jedna na vratima, jedna u sobi – skovala je Ana plan. – Znate ko će imati najviše hrane? Džehverovići – dodala je Ana, a Kija i Jelena su se složile.

Izvor: telegraf.rs