Kija, Ana i Jelena smislile pakleni plan, ukućani će zbog ovoga tražiti tablete za smirenje! (Video)

Tri rijaliti drugarice odlučile su da ove nedelje zanemare “poštenje”.  Učesnici Zadruge danas su dobili budžet za ovu nedelju, a novi vođa Vojke Đans Kiji Kockar, Jeleni Krunić i Ani Korać dao je najmanji iznos. Njih tri su potom otišle u pab, gde su očajne počele da komentarišu šta im je činiti…

 

 

Šta ćemo, ljudi, da radimo? – pitala je Jelena. – Šta ćemo da jedemo? – nadovezala se Kija. – U sredu ćemo da ukrademo, kad svi odu na žurku – rekla je Ana. – Neko od nas tri će ići u kupovinu… – nadovezala se Jelena. – A, kese da ukrademo nekome! – dosetila se Ana. Ja jedino što sam uzela Žiži to, ali ona i ne troši… Nisam joj uzela ni sad, uzela sam joj na sredini nedelje i popila sam (smeh) Ja nikad nikome nisam uzela, meni je žao, a meni su sve uzeli – rekla je Kija.

Je l’ tebe neko žali? – pitala je Ana. – Stvarno mi više nikoga nije žao, niti ću ikoga da molim – nadovezala se Jelena. – Uvek sam ja imala ulje i, brate, na kraju mi ukrali… I picu su nam jutros ukrali! Svaku hranu ću da obeležim i ako budem videla nešto moje kod nekoga, negativac broj jedan ću da budem – rekla je Kija. – Sad neće više niko da drži na prozorima, verovatno će u Rajskom vrtu držati… – Posle ovoga, sutra, idemo Rajski vrt, pa u hotel, pa kod pošte… – rekla je Jelena.

Uzimaćemo tuđu da jedemo, a našu ćemo na kraju. Kao što su oni moju – rekla je Kija. Devojke su se složile da od nekoliko ljudi neće da kradu, među kojima su Miljana i Mića. – U sredu, na žurku kad svi odu… – rekla je Ana. – Da, mi ćemo kao da se oblačimo. Ti ćeš otići, da ne budeš sumnjiva. Mi ćemo ostati. Je*i ga, mora da se opstane – rekla je Jelena Kiji.

Jedna na žurki, jedna na vratima, jedna u sobi – skovala je Ana plan. – Znate ko će imati najviše hrane? Džehverovići – dodala je Ana, a Kija i Jelena su se složile.

Izvor: telegraf.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *