Luna ispričala kako je izgubila nevino*t, Sloba ostao bez teksta! (Video)

0
63

Đoganijeva je otkrila da joj je prvi put bio sa prvim dečkom, a detaljima je iznenadila sve koji su je slušali. Ljubavni parovi u Zadruzi prethodne noći dobili su zadatak koji je verovatno najteži do sada, ali je nagrada zato i najbolja do sada! Oni su dobili ogroman kavez pun namirnica, voća, slatkiša, a kako bi postao njihov, ljubavni parovi morajud a ga čuvaju 48 sati, ne smeju da spavaju i sve vreme neko mora da peva…

 

 

Kako bi im prekratio vreme, Veliki šef poslao je pismo da pričaju o svojim prvim ljubavnim iskustvima, a pojedini ukućani progovorili su i o prvim seksualnim iskustvima. Jedna od njih bila je i Luna Đogani, koja je sve šokirala onim što je rekla. Tačnije, načinom na koji je opisala to kako je doživela gubljenje nevinosti.

Došao je iza zidića i bukvalno me ovako poljubio – počela je Luna, pokazujući da je bilo “na blic” i na brzinu. – Ja sam ga ovako gledala i “ajde, hoću onaj veliki poljubac”! On je počeo da se smeje, poljubili smo se, i ja sam bukvalno otrčala, pobegla, i počela da povraćam u wc-u od treme. Imala sam preveliku tremu! A prvi seks… Iskreno, nisam ni osećala ništa. Kao da se nije ni desio – rekla je Luna.

Bukvalno smo se… Bili smo kod njega… To je moj prvi dečko, sa kojim sam bila dve godine. Bili smo kod njega, tako smo se nešto mazili, i samo je odjednom meni rekao, kao, “je l’ ti osećaš nešto?” Ja rekoh: “Šta?” On, da li je rekao “pa vodimo ljubav”; ja sam rekla: “Ne, ništa ne osećam”. Stvarno ništa nisam osećala! Da li od tog stresa, od muke… Nikakav bol, ništa. Tek posle me je bolelo. Ništa, to je to – rekla je, dok je Sloba vrlo ozbiljno gledao i slušao.

Izvor: telegraf.rs