Zbog nje sam ovakva! Luna pričala o prijateljstvu, pa konačno otkrila zašto se više ne druži sa Anastasijom Ražnatović! (Video)

0
63

Luna i Anastasija 13 godina su se družile, kako je Đoganijeva nekoliko puta do sada istakla. Luna Đogani prethodne noći razgovarala je sa Sanjom Stanković, sa kojom je pričala o drugaricama i odnosu koji je imala sa njima u spoljnjem svetu…

 

 

Sve je počelo time što je Jovana Tomić Matora pobesnela zato što joj na kraju filma koji su zadrugari snimali nije savljen nadimak “Matora”. Luna je prokomenarisala kako ne razume što se ljuti, a nakon što se Jovana smirila Sanja je sa Lunom imala razgovor u garderoberu.

Luna je Sanji iskreno priznala da se ne ponaša kako treba i da je svesna toga, te da nije bila fer ni prema svojoj najboljoj drugarici Vanji, koju stalno spominje. Ona je za mene spremna na sve, koliko mi šalje, pazi, sve… Ona je devojka za mene tu 100 posto, ali ja od ranije imam traume – rekla je Luna o drugarici Vanji, a na kraju rečenice mislila je na Anastasiju.

Ona mi je bila jedna jedina 13 godina, a kao mrava me je zgazila zbog dečka, zbog nekog ko je prošao u njenom životu. Dala sam joj se ovako, bila sam joj kao na povodcu. Stvarno sam joj bila kao na povodcu. Ti da znaš kakva sam ja osoba ranije bila, ti bi se frapirala… Nisam znala da se svađam, ćutala sam, sve može, sve super… Bila sam veoma povodljiva osoba, samo da sam pored tog nekog i da me taj neko voli, da mi kaže da sam mu najbolja drugarica… A ja sam mnogo više zaslužila! – pričala je Luna.

Od nje sam postala drčna. Počela sam da budem samoživa, jako, godinama unazad. Moj poslednji dečko, sa slike, ja sam zbog toga raskinula sa njim. Samo sam gledala šta ja želim i šta mene zadovoljava. Samo zato sam ja postala takva, počela sam da se ponašam onako kako meni odgovara – rekla je Luna Sanji.

Izvor: telegraf.rs