Od ku*ve i narko*ana ne može ni dete da bude normalno! Miljana nikad gore izvređala Lunu, umešao se i Sloba, pa nastao opšti haos! (Video)

0
32

Ovo nisu “Parovi” devojko, idi tamo da budeš bolesna! Ovo je najgledanija televizija, ovo ti nije “Hepi” i “Parovi” – rekla je Luna Miljani. Nakon svađe sa Slobom Radanovićem, Miljana Kulić je došla do spavaće sobe i nastavila svađu sa Lunom Đogani…

 

 

Pale su teške reči i najžešće uvrede do sada, a sve to zbog stvari za koje je Miljana posumnjala da joj je Luna ukrala.  Sve ću da ti pokradem dok spavaš! – rekla je Miljana. – Jedva čekam – odgovorio je Sloba. – Ko čeka taj dočeka! – rekla je Miljana.

Ti si budala što pričaš sa njom – dodala je Luna. – Ku*vo! Ništa te nisam pitala – rekla je Miljana Luni. – Videćemo se napolju ti i ja – rekla je Luna. – O njoj to govori, ne o tebi – rekao je Sloba. – Nije imao ko da te vaspita! – rekla je Miljana Luni. – Veruj mi, ako ti neko želi dobro ovde to smo ona i ja – rekao je Sloba. – Pa što me kradete? – pitala je Miljana. – Ja tebi ne zameram ni zbog ovoga – rekao je Sloba.

Evo mi je kupka što mi je Majka poslala – rekla je Miljana. – To je moja kupka! Evo ti uzmi ceo neseser to je tvoje! – rekla je Luna ironično. – Uzeću kad se budeš uspavala. Uzeću sve što mi treba, kao što si ti uzela Cedevitu – odgovorila je Miljana. – Ja Cedevitu ne pijem! Tebi na obraz ide, ne meni! – rekla je Luna. – Tebi na obraz ide to što si ku*va i što si povredila Kristinu – rekla je Miljana. – Jesam, priznajem! A ti si bolesnica! – rekla je Luna. – Od ku*ve i narkomana ne može ni dete da bude normalno! – rekla je Miljana.

Pozdrav za moju mamu i tatu! Najbolji roditelji na svetu – rekla je Luna. – Nije imao ko da te vaspita! Vidim mnogo lepo pričaš o svom ocu da je narkoman! – rekla je Miljana. – To je on prvi priznao da je bio narkoman, ali on nije loš čovek zbog toga! – rekla je Luna. – Ti si kao groblje, toliko si lepa. Nećeš spavati, dobrodošla u rijaliti! – rekla je Miljana. – Ovo nisu “Parovi”, devojko, idi tamo da budeš bolesna! Ovo je najgledanija televizija, ovo ti nije “Hepi” i “Parovi” – rekla je Luna.

Nemaš grudi, nemaš du*e, ružna si… 21 godinu imaš, duša ti smrdi. Majka te se stidi, znaš kakve je intervjue davala – rekla je Miljana. – Njena majka je bila ovde i rekla je da je ponosna na svoju ćerku – dodao je Sloba. – Ja ću bar znati ko mi je otac deteta – rekla je Luna. – Pa i ja znam! – rekla je Miljana.

Pogledajte svađu Lune, Slobe i Miljane:

Izvor: telegraf.rs