Posle sukoba između Miljane i Lune, Anabela i Miljanina majka se srele oči u oči, evo šta su rekle o ćerkama i skandalu! (Video)

0
65

Marija Kulić i Anabela nisu pričale sve dok se nisu pojavile pred kamerama, a onda su se jedna drugoj javno obratile. Miljanina majka Marija Kulić i sestra Ana, kao i Lunina majka Anabela, gošće su u večerašnjem programu Zadruge, a na samom početku povela se priča o nedavnom haosu između Lune i Miljane…

 

 

Anabela i Miljanina majka progovorile su o sukobu između njihovih ćerki, a onda je usledilo i javno izvinjenje.  Ja sam ponosna i na Miljanu i na Lunu. Nimalo mi nije bilo svejedno, bila sam potresena, jer znam da Luna nikad ne bi ukrala, nema šanse. Ali miljana je u drugom stanju, ne zove se džabe drugo stanje, sigurno je pod pritiskom. Ja joj ne zameram, evo i ovako javno da kažem da prihvatamo i hvala vam na izvinjenju – rekla je Anabela.

– Hvala i tebi što si prihvatila. Moja potreba je bila da se izvinim, nisam htela u šminkernici nego ovde, da ne ispadne da smo se dogovarale – rekla je Miljanina mama. Dušica je zatim dodala kako nisu imale kontakt u šminkernici, pa je ovo bilo iznenađenje kako za sve u studiju, tako i za gledaoce. Obe su se na kraju složile sa tim da ne bi volele da se tako nešto ponovi, ali da na to, na žalost, ne mogu da utiču.

Izvor: Telegraf.rs