Ukućanima pustili snimak na kom Kija priča o Slobinom ponosu: Ona htela da propadne u zemlju od sramote, Sloba se zabezeknuo! (Video)

0
60

Slobodan i ja smo pokušali par puta… Jao blama. Mene je bolelo fizički – rekla je Kija. Zadrugari su prošle noći imali prilike da čuju šta pričaju jedni o drugima po ćoškovima, jer im je produkcija puštala snimke na kojima ogovaraju jedni druge…

 

 

Jedan od najinteresantnijih snimaka bio je onaj gde Kristina Kija Kockar, Jelena Krunić i Ana Korać pričaju o samozadovoljavanju, ali i seksualnim odnosima.  Sloba je za zaštitu. On je čvrst materijal. Ali dobro, davno je bilo, ne sećam se. Autoput, to je najsavršenija deonica. Čekaj da se setim… Ja sam do Slovenije bila samo jednom. Ali Andrijin… Imam kući jedan jastuk i njime se trljam tu – govorila je Kija u snimku Jeleni i Ani.

Nakon ovog snimka pušten je još jedan, gde Kija govori o braku i seksu sa Slobom, a kada je ponovo čula šta je sve rekla postidela se, pa je rekla sledeće: – Pa ništa to smo pričali o mom i Slobodanovom seksu… Slobodan i ja smo pokušali par puta… Jao blama. Mene je bolelo fizički. Sve što sam ja rekla u tom snimku, to je tako…

Znam ja sve što sam rekla, nego me sramota kad sve to čujem ponovo. Stojim iza svega toga što sam rekla, nego me je sramota kad ponovo čujem to… Pričali smo o ženskim temama i intimne stvari, a ujedno smo pričale i o mom braku – rekla je Kija, a onda je Sloba prokomentarisao celu situaciju.

To je osoba koja ne želi da se priča o njenom seksualnom životu, a onda ide okolo i priča svima i onda ispadne da sam ja nešto pričao… Ovo je već ne znam koji put da ona nešto spomene i onda mene napadne da sam ja rekao, a u stvari ona je rekla… Tako je bilo i za godišnjicu 6. kad je rekla da su oni dobili neku informaciju, a ona je sama otišla to i rekla kod drveta. Zaista ne želim da budem napadan ja za neke stvari koje nisam rekao. Sve što ide okolo i priča to je mogla da kaže ovde za stolom kad su je ljudi pitali, a ne da ide okolo i priča – rekao je Sloba.

Pogledajte kako su Kija i Sloba prokomentarisali snimke koji su im pušteni:

Izvor: telegraf.rs