Ceca progovorila o operaciji i otkrila zašto je odlučila da smanji grudi! (Foto)

0
617

Dok je 2012. grudi smanjila zbog zdravstenih problema, Ceca je to sada učinila iz drugog razloga. Ceca Ražnatović pre dve nedelje operisana je u strogoj tajnosti na jednoj klinici u Beogradu, na kojoj se podvrgla smanjenju grudi…

 

 

Razlog zbog kojih se odlučila na taj korak nema nikakve veze sa zdravstvenim stanjem, već je isključivo estetski. Jednostavno je došlo vreme za promene. Želela sam drugačiju estetiku, promenu vizuelnog identiteta i nešto što je više u skladu sa trendovima, a iskreno govoreći, i sa mojim životnim dobom. Intervencija nije komplikovana, vrlo brzo sam se oporavila. Ono što je najvažnije, osećam se sjajno i baš ovako sam želela da izgledam – kaže Ceca.

Podsetimo, Ceca je 2012. godine prvi put smanjila grudi, ali tada zbog zdravstvenih problema. – Istina je da sam imala operacioni zahvat na grudima. To sam pre svega morala da uradim iz zdravstvenih razloga. Operaciju sam iskoristila i da smanjim grudi, ali mi je pre svega bilo važno da rešim zdravstveni problem – rekla je tada Ceca.

Evo kako Ceca izgleda sa smanjenim poprsjem:

Izvor: telegraf.rs