Jelena je slabija od Anđele, predala je igru! Mina se vratila u Zadrugu, pa htela da se “obračuna” sa Krunićevom zbog Đeksona! (Video)

0
57

Mina je nakon povratka u Zadrugu obnovila svoju vezu sa Đeksonom, što je Jeleni jako zasmetalo. Mina Vrbaški je nakon povratka u Zadrugu ponovo postala bliska sa Nemanjom Đerićem Đeksonom što je zasmetalo Jeleni Krunić koja je izjavila da ne želi da bude deo trougla. Pred zoru Mina je sa Macom Diskrecijom pričala o Đeksonu, ali i o Jeleni Krunić…

 

 

Nema sada šta. Jelena je slabija od Anđele. Ona je juče predala igru. Ja sam htela da se zaigram. Ona je rekla svoje. Neću da se svađam sa njom, a to mi nije ni cilj. Ranije su kružile priče da imam dečka napolju, to nije bila istina – rekla je Mina.

Jeste, to je kružilo – rekla je Maca. – I ja sam dečka našla kad se prvo veče sa njom smuvao. Ja sam do tada svaki dan čekala, pisala, tražila, molila… – rekla je Mina. – Dobro i on je mislio našla si dečka… Ne bi on ovde ni sa jednom devojkom bio – rekla je Maca misleći na Đeksona.

Pogledajte razgovor Mine i Mace o Đeksonu i Jeleni:

Izvor: telegraf.rs