Stalno si pored Kije, kod mene dođeš samo kad ti treba se*s! Ljubomorna Marija Ana se gušila u suzama, pa napala Filipa! (Video)

0
58

Marija Ana je zamerila Filipu što je previše blizak sa Kijom, pa u naletu ljubomore i besa nije mogla da zaustavi suze. Filip Đukić i Marija Ana Smiljanić očigledno ne mogu da reše nesuglasice i probleme između sebe, pa se konstantno svađaju. Prošle noći između njih je izbila ozbiljna svađa…

 

 

Marija Ana je bila ljubomorna na Kristinu Kiju Kockar i i prebacivala je Filipu zbog druženja sa njom. Kako je razgovor tekao u pogrešnom smeru, Marija Ana se totalno razbesnela, a onda je počela da plače kao kiša. – Sve mi je jasno, majke mi moje, ne mogu ja ovo više da izdržim – rekla je Marija Ana kroz suze. – Šta ne možeš da izdržiš? – pitao je Filip.

Ne ljutim se na tebe, možemo normalno zvanično da pričamo, neću da se sklanjam, da bežim od tebe ako si u istoj prostoriji. Biću sa tobom kao sa svima. Razmišljala sam, ne mogu ja ovo. Ja vidim tebe, tačno te znam kako dišeš. Lepo ti kažem kao čovek, ja se sklanjam od Baneta kad su počeli da me povezuju sa njim – rekla je Marija Ana. – Sklonila si se od Baneta, jer te je sramota – rekao je Filip.

Ne! Zašto me je sramota? – pitala je ona. – Zato što vidiš kakav je – rekao je Filip. – Ne, nije me sramota – rekla je ona. – Pogazio si reč, možeš ti da pričaš za nju (Kiju), ali ti si konstantno pored nje – rekla je Marija Ana. – Ja pored nje? – čudio se Filip. – Meni ne priđeš ni jednom u toku dana, samo uveče kad ti treba znaš već šta – rekla je ona.

Pogledajte svađu Marije Ane i Filipa:

Izvor: telegraf.rs