Kao da želi da se odvoji od mene! Luna poludela na Slobu, pa Mini ispričala sve što je muči! (Video)

0
96

Ja ustanem i kažem koliko mi je teško što će on da ide, a on se sve vreme ponaša kao da ga boli ku*ac. Kao da mu je drago što ide tamo – rekla je Luna. Novi vođa u Zadruzi Dragica Janičić za potrčke je izabrala Slobu Radanovića i Marka Janjuševića Janjuša, što je automatski značilo da se Sloba seli iz kreveta koji je mesecima delio sa Lunom Đogani…

 

 

Luni je to odmah teško palo pa se i posvađala sa Dragicom, a uveče je pobesnela pošto je Sloba nije pozvao da spava kod njega u sobi za izolaciu. Đoganijevoj je to teško palo, pa se u sitne sate žalila Mini Vrbaški. – Šta je bilo? – pitala je Mina.

– Glupost, kao i uvek… Tako te neke sitnice mene mogu da smore. Kada smo saznali da će on da bude potrčko, smorila sam se iskreno, teško mi je… Mi smo stalno zajedno, ja ne mogu da zamislim jednu noć bez njega. Celu noć bez njega, uhvatio me napad panike – rekla je Luna. – Sećam se kad je bio u bolnici koliko ti nije bilo dobro – dodala je Mina.

Ja ustanem i kažem koliko mi je teško što će on da ide, a on se sve vreme ponaša kao da ga boli ku*ac! Kao da mu je drago što ide tamo. Još ni u jednom trenutku nije pomenuo: “Ajde ti da spavaš sa mnom tamo”. Svaki par, normalan, kad su u izolaciji spavaju zajedno. On kao da želi da se odvoji od mene! – Objasnila je Luna.

Nije, nije… Veruj mi da nije tako – tešila je Mina. – Glupost totalna, ali nema veze, možda i bolje ovako da se malo iskuliramo – zaključila je Luna. – Dobro sad kad se vidite opet se uželite – rekla je Mina. – Luda sam za njim, bolesno ga volim, sve te neke sitnice koje mogu da nas razdvoje, ja se odmah uspaničim. Uplašim se i teško mi bude. Znaš ono kad imam osećaj da ne mogu da dišem kad nisam pored njega, kao da nešto nije u redu sa mnom – ispričala je Luna.

Pogledajte razgovor Mine i Lune o Slobi:

Izvor: telegraf.rs