Alo, histerijo, prekini… idi lezi, jedino za to i jesi! Sloba i Luna se svađali celu noć, ona plakala, Radanović zapenio od besa! (Video)

0
174

Sloba i Luna su imali jednu od najžešćih svađa do sada. Iako je noćas žurka u Zadruzi bila odlična, jedino se Sloba i Luna nisu dobro provodili i sve vreme su se svađali…

 

 

Jedna od milion njihovih svađa je počela zbog toga što je Sloba prigovarao Luni koja je bila smorena. – Nisam smorena, ti meni use*eš veče – započela je Luna, a Sloba ju je prekinuo: Ja tebi use*em veče, da tebi je naveći problem što ne smeš da piješ, nemoj više da me praviš budalom!

Šta god da ja radim, ja sam tebi smorena – kroz suze je rekla Đoganijeva, a Radanović joj je uzvratio: – Gledaj, imaš ljubav i poštovanje koje nema niko na svetu.

Svađa se nastavila i u spavaćoj sobi. – Kad ne možeš da se provedeš, lezi spavaj, jedino za to jesi – poručio je besni Sloba. – Kad ne mogu zbog tebe da uživam – urlala je Luna histerično. – Ne možeš da popiješ ništa, jasno… Htela si da piješ, zbog toga si smorena, nemoj da me praviš ludim – nastavio je Radanović.

– Bila si ravnodušna, ne želim da ti držim predavanja. Nisam glup niti sam popio, pijem je*ene lekove. neću više da trpim tu tvoju ravnodušnost prema meni – nije se zaustavljao Sloba, a Luna je kroz suze rekla:

– Čekaj, zbog tebe svaki put progutam knedlu, izbegavam pitanja novinara, a ti mi nijednom nisi rekao bravo. Je l’ treba da se skinem na stolu i igram da bih bila po tvom ukusu. – Alo, histerijo prekini, da li si ti normalna – zaurlao je Sloba.

Izvor: telegraf.rs