Osećala sam se kao ker… Kija sa suzama u očima priznala koliko joj je bilo teško dok je Sloba čitao čestitku svojih roditelja za Lunu! (Foto)

0
333

Nije mi bilo svejedno, pokušala sam to da sakrijem – pričala je Kristina jedva se suzdržavajući da ne zaplače. Kiju Kockar dotukao je rođendan Lune Đogani, 8. marta, koja je od Slobinih roditelja dobila rođendansku čestitku i tortu…

Među večerašnjim pitanjima novinara bilo je i ono upućeno na Kijinu adresu, a ticalo se dana kada je Luna slavila rođendan.- Čitao si čestitku svojih roditelja… Misliš li da je to bilo u redu prema Kristini, da li si se zapitao da li je to u redu? – bilo je pitanje za Slobu.

Možda sam se i zapitao. Kristina je imala šansu da to dobije, da zasluži kao Luna… Prošlost ostavljam iza sebe. Meni je bilo puno srce što su joj čestitali, što su prepoznali to… i bilo mi je drago što sam pročitao – rekao je Sloba te dodao kako Kristina nije dozvoljavala da ima neki bliži odnos sa njima.

Nije mi bilo svejedno, pokušala sam to da sakrijem. Nisam želela ni da kvarim Luni rođendan. Ipak sam ja ovde kao njegova žena, možda je to moglo samo na neki drugi način da se odradi, ne znam na koji, jednostavno da ne bude tako demonstrativno. Za mene je bilo kao da sam ker… – rekla je Kija sa očima punim suza.

Jednostavno, samo taj gest ovde je problem, ali ne mogu ni da krivim na neki način… Ne znam, možda je postojalo nekako drugačije rešenje – dodala je Kija.

Meni je jako krivo, ali ja ne mogu da menjam nečije mišljenje – zaključila je Kija, a Sloba se sve vreme protivio njenom mišljenju. – Najviše mi je zasmetalo što ja na Slobodanovom licu nisam videla tada ni jedan tračak neprijatnosti – rekla je Kija. – Nisam ni ja video prema tebi poštovanje prema mojim roditeljima! – rekao je Sloba besan.

Izvor: telegraf.rs