Majka i ćerka napale Kiju, Goca pljunu*a Kristinu, Teodora htela da je bije, obezbeđenje nije moglo da umiri pobesnele žene (Video)

0
1131

Goca i Teodora su napale Kiju, psovke i uvrede na račun porodica su pljuštale na sve strane. Sve je počelo svađom oko pranja sudova, a preraslo je u žestoku raspravu između Teodore i njene majke, i Kije…

Žene su brzo izgubile živce a Goca je čak i pljunula Kiju, a Teodora se umalo fizički obračunala sa Kristinom. – Ja ću da te je*em, upoznaću te sa Ćazimom – urlala je Teodora a Kristina joj je uzvratila:  – Neka hvala, ne idem po jahtama! – Lažovčino, reći ću svima šta si radila u Budvi – vikala je Teodora.

Da te pljunem đubre bezobrazno. Saznaće se istina o Kristini Kockar – umešala se u svađu Goca.  – Ne znaš ni ko ti je dečko – nastavila je Goca, a Kija joj je odbrusila: – A ti nemoj da me pljuješ. Sin ti je pedofil, sa devojkom je od 15 godina.

– Ja sam za vas institucija. Imam više škole nego vas dve zajedno. Vi ste bolesnice – poručila je Kija. – Svaki put kada ostaviš šerpu ili tanjir nepran, pljunuću te u facu – nije odustajala Goca.

Svaža Kije i Gordane i Teodore:

Izvor: telegraf.rs