To je psihologija Lunjare! Zorica žestoko o Luni, a ono što je rekla o Kiji i Andriji šokiralo je Gocu i Matoru! (Video)

0
4714

Markovićeva se suprotstavila Goci i Jovani, a jednim komentarom ostavila ih je bez teksta. Sloba Radanović je u Zadruzi prevario svoju još uvek zakonitu suprugu Kristinu Kiju Kockar sa Lunom Đogani. Mnogi su ga osudili zbog tog postupka, a Zorica Marković je javno priznala da ne podržava njihovu vezu…

Zorica je u razgovoru sa Jovanom Tomić Matorom i Gordanom Džehverović branila i podržavala Kiju, dok je Lunu i Slobu oštro osuđivala. – Ovde je posesivnost, ovde je po svaku cenu imati, kao ono razmaženo dete kad se praćaka po podu kad mu nedaš igračku. Je l’ ona hoće sve i sad? Tako je vaspitana. I sad ona može tu da se praćaka koliko hoće, da pada u nesvest, ali ona će uzeti svoju igračku. To ti je psihologija Lunjare – objasnila je Zorica.

– Je l’ se ona zaljubila? Je l’ otkinula za Slobom? – pitala je Matora. – Ma ona je ovde ušla zbog Slobe! Znaš ti kad su se oni upoznali?! – pitala je Zorica. – Na nekoj svadbi. Pričala mi je – odgovorila je Matora. – Ako je to tako, kako je ona otišla i zaljubila se? Sa Andrijom je bila… – rekla je Goca.

Jao bre Goco, vi ste se svađale i ti sad pričaš sa tog aspekta. Ono što ne misliš sebi, nemoj ni drugom! A kako je Teodora ostavila Kristijana i ovde se zaljubila? – pitala je Zorica. – Ja to ne podržavam, ja sam to njoj rekla! Ja ne podržavam Lunu i Slobu, ja samo gledam realno kakav je taj brak bio. Žena kad je povređena ne može da se oporavi, znači ona se zaljubila, lako je prešla preko toga. Ne možeš ti lako da pređeš, ako si ostavljena – zaključila je Goca.

– Andrija je samo inat Slobi. Goco imali ste svađu… Nisi tako mislila u početku – rekla je Zorica, misleći na Kijin i Gocin odnos.

Pogledajte razgovor Zorice, Goce i Matore o Luni, Slobi i Kiji:

Izvor: telegraf.rs