O ovome će se danima pričati! Kija i Luna se poljubile u usta, pa onda obe prozvale Slobu! (Foto/Video)

0
1088

Kristina i Luna priredile su muškarcima pravu poslasticu u emisiji “Amidži šou”. Kija, Luna, Sara, Miljana i Goca gošće su emisije “Amidži šou”, a o onome što su Kockareva i Đoganijeva priredile gledaocima, svima u studiju, a posebno muškarcima, pričaće se danima…

Naime, Kija i Luna su se usred emisije poljubile u usta, i to bez ikakvog opiranja. U pitanju je, naravno, igra “Maza i Lunja” koju im je zadao Ognjen Amidžić, a u kojoj je trebalo da pojedu slatke špagete…I ono što su svi nestrpljivo čekali usledilo je već posle nekoliko sekundi! Luna i Kija, mesecima unazad dve rivalke u Zadruzi, stavile su usta na usta!

A ono što je usledilo posle toga, jeste komentar koji su imale za Slobu. – Kako bi se Sloba osećao da ovo vidi… Fantazija… – prokomentarisao je Ognjen. – On ne zna da se zeza čovek – rekla je Kija, a Luna je dobacila: “Da, treba da mu pokažete ovo”.

Da li će Slobi zaista ovaj poljubac koji će sigurno obeležiti Zadrugu biti prikazan, ostaje da vidimo. Pogledajte kako je izgledao taj famozni poljubac, koji će ući u istoriju rijalitija:

Izvor: telegraf.rs