Ludački okršaj kraj bazena! Kija počupala Macu pred obezbeđenjem, Sloba odlepio i opasno zapretio! (Video)

0
1083

Nakon što je Maca opet rekla Kiji kako “neće imati decu”, Kristina je pobesnela i pred obezbeđenjem fizički nasrnula na nju. Kristina Kija Kockar i Maca Diskrecija već nekoliko dana nisu u dobrim odnosima, a njihova svađa nastavila se i danas kraj bazena…

Prvo su Ana Korać i Maca imale okršaj kraj bazena, a potom su se posvađale Maca i Kija. Prišla je Diskreciji, koja je zvala obezbeđenje da je skloni, jer “će je udariti”. – Kad udariš nekoga ništa s tim nećeš postići! Opet me danas provociraš s Anom! – vikala je Maca. – Ti si meni opet danas rekla da neću imati decu – govorila je Kija.

Malena, ostavi je, ja svakako idem kući pa ću je polomiti – dobacila je Zorica Marković u prolazu. – Ne mogu da slušam više te vaše priče o je*anju! Nemojte da ja ovde kažem ko koga je*e! – vikao je Lepi Mića, posle čega je ušao u konflikt sa Anom i nastao je totalni haos.

– Ja sam rekla da sam se operisala, nisam rekla da neću imati bebu! Ti vrlo dobro znaš šta si rekla i nemoj sad da se izvlačiš! Ajde, kad si tako jaka, ponovo još jednom to – vikala je Kija, a Maca se sve vreme sklanjala od nje.

– Slušaj me, mozgu jedan. Ti si žensko, ne možeš tako nešto reći ženskoj osobi. Ja razumem da si to rekla u afektu, ti si to ponavljala i rekla kako radiš to jer to mene boli – rekla je Kija. – Beži od mene! Ajde! Kad me budeš provocirala, uzvratiću ti! – Maca je ostajala pri svome.

– Možeš da mi kažeš da sam ku*va, da je*em za pare, ali ne možeš da mi kažeš da neću moći da imam decu! – besnela je Kija, koja više nije mogla da se sudrži pa je u momentu počupala Macu, i to pred obezbeđenjem!

– Znaš koja ćeš biti? Dvadesta! Jer nijedan normalan čovek ne može da glasa za tebe zbog toga što ti izgovaraš! – govorila je Kija, a obezbeđenje je sve vreme stajalo kraj njih. – Meni si ti stvarno smešna. Željna si pažnje – rekla je Maca Kiji.

– Nemoj da se smeješ, nemoj da se smeješ, možeš samo da plačeš kad ti ja pričam, jesi čula? – poručila joj je Kija, a onda se i Sloba umešao. – Je*em li te ja u usta i taj tvoj jezik pogani! Nemoj da te čujem više da si nekog proklela! Odje*i od nje i ti, klošarko jedna! Nemoj da sam te čuo još jednu reč! Baciću te s tom stolicom! Je*em ti ja mamu – vikao je Sloba.

– Ti si još gori debil što se ložiš na nju! – rekao je Kiji, a ona mu je odbrusila: “Ti ćeš da mi kažeš!”.

Izvor: telegraf.rs