Nije se znalo ko koga hoće da bije! Viktorija nasrnula na Macu, Mina je pljunu*a, ona pala na pod, a onda je krenula na trudnu Miljanu! (Video)

0
3319

Čitavo popodne u Zadruzi je vladao haos zbog hrane, pošto su Maca i Mina jedna na drugu svaljivale krivicu zbog čega Zorici Marković koja je dala 3.300 dinara nijedan proizvod nije kupljen…

Mina Vrbaški, Maca Diskrecija i Miljana Kulić su išle u kupovinu kako bi kupile sve potrebne namirnice za zadrugare. Međutim, došlo je do greške, pa Zorici Marković koja je dala sav svoj budžet nisu kupili skoro ništa.

Nakon ovoga izbio je opšti haos, a Zorica je u naletu besa bacala hranu po dvorištu, zbog čega su je ostali ukućani žestoko osudili. Međutim, Maca je rekla Zorici da da joj Mina nije dozvolila da kupi namirnice koje je naručila, što se kasnije ispostavilo kao netačno.

Zbog ovoga Mina je žestoko napala Macu, pa su pale teške uvrede. – Znaš šta ću da ti radim?! Ajde marš! Marš tamo prostitutko jedna! – gurala je Mina Macu. – Šta, je l’ sam ja kriva?! Što nisi kupovala? Što si meni dala kesu?! – pitala je Maca.

– Znaš šta ću da ti radim?! Nećeš jesti kunem ti se! Sve što dobiješ baciću ti u kantu! Marš tamo prostitutko jedna! Mama se odrekla tebe, svi ćete se odreći! – vikala je Mina.

– Maco, obećavam ti večeras neće imati ko da te čuva. Ja ću da te prebijem, makar otišla kući! – bila je besna Mina.

Mina prilazi i pljuje Macu koja završava na podu (premotati na 12. minut)

Nakon svih ovih skandala, Mina je na sastanku na kojem su pokušali da reše problem napala trudnu Miljanu Kulić.

Pogledajte kako je to izgledalo (premotati na 40:20 minut)

Izvor: telegraf.rs