Najveća tajna produkcije! Kija Kockar ima ovu privilegiju u Zadruzi! (Foto)

0
5864

Bivša stjuardesa po ugovoru ima veća prava u odnosu na ostale takmičare, pa dva puta sedmično smije da napušta rijaliti. Nedavno je viđena u jednoj piceriji u pratnji obezbjeđenja…

Kristina Kija Kockar jedina je učesnica “Zadruge” kojoj je dozvoljeno da dva puta sedmično napusti rijaliti i prošeta gradom, obiđe omiljena mjesta i ode u šoping gdje god poželi. Da je bivša stjuardesa i zakonita supruga Slobe Radanovića povlašćena i u odnosu na druge

takmičare, već je svima jasno i uočljivo, ali ipak neke njene privilegije do sada nisu bile poznate. Pored toga što s produkcijom ima dogovor da ne bude kažnjavana, da joj se ne oduzima od honorara i da može da se odmara tokom dana, Kija je uspjela sebi da obezbjedi još beneficija o kojima ostali učesnici mogu samo da sanjaju. Jedna od njih je, kako saznaje Kurir od izvora iz produkcije, i izlazak u grad.

Još prije njenog ulaska u “Zadrugu” dogovoreno je da Kija dva puta sedmično može da izađe u grad, gdje god ona hoće. Sa njom uvijek ide i obezbjeđenje, to se podrazumijeva. Koliko mi je poznato, ona to svoje pravo ne koristi uvijek, dešavalo se da tokom nedjelje uopšte ne napusti rijaliti. Ali ona po ugovoru na to ima pravo i tu nema ništa sporno – rekao je sagovornik.

I možda bi sve ovo i dalje ostala tajna da vjerni gledaoci nisu svojim očima vidjeli Kiju u gradu dok je šopingovala. Jedan od fanova rijalitija napisao je na YouTube ispod jednog video-snimka iz “Zadruge” da je sreo Kristinu u piceriji prošle nedjelje, ali da mu njeno obezbjeđenje nije dalo da je fotografiše.

– Produkcijo, šta je radila Kija prije nedjelju dana u piceriji u Beogradu? I zašto mi je, kad sam htio da je uslikam, prijetio čovjek koji je bio s njom da će mi polomiti telefon? Zašto više lažete ovaj narod – napisao je on.

Izvor: expresstabloid